Een nieuw kapsel? Maak nu een afspraak!

Kwaliteitsvol kleursalon
Geef kleur aan uw haarlokken

Wil u een modern en vooruitstrevend kleursalon in Deurne vinden? Hoogtijd om kennis te maken met Hairfusion Ceulemans.

Een brede waaier aan kleuren

Deze kapper uit Deurne is gespecialiseerd in tal van kleurtechnieken. Dit kan gaan van traditionele kleuren over ombré tot felle kleuren zoals zilver of roze. We gebruiken diverse oxidatiekleuren en amoniakvrije kleurproducten. Zo werken we samen met het Italiaanse merk Artego dat uitblinkt in warme kleuren en het Duitse Schwarszkopf Professional voor koele, blonde tinten. Beide merken hebben hun kwaliteit ruimschoots bewezen. Na het kleuren gebruiken we zowel haarproducten Label M als Schwarzkopf Professional voor weldadige verzorging.

Vorming en bijscholing

Het team van kleursalon Hairfusion Ceulemans volgt ook meermaals per jaar cursussen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste kleurtechnieken en producten. De zaakvoerder van deze kapperszaak in Deurne schoolt zichzelf bij met vormingen bij Artego in Rome.

Tevreden klanten

Hairfusion Ceulemans heeft talrijke tevreden klanten in de ruime omgeving van Deurne en Antwerpen. Allemaal weten ze de deskundigheid en de passie van het kappersteam, de gemoedelijke sfeer en de klantvriendelijke en persoonlijke service sterk te appreciëren. Hier bent u beslist geen nummer.

Wil u gericht advies over kleuringen, knippen of haarverzorging? Kom gerust eens langs en maak desgewenst meteen een afspraak. Het doet ons oprecht plezier u als klant te verwennen.

Heeft u een vraag?

Contact

Alles op
afspraak

Gespecialiseerd
Kleursalon

Hair & Scalp
therapy

Persoonlijke
service