Een nieuw kapsel? Maak nu een afspraak!

Kapper met Hair & Scalp therapie
Hulp bij haaruitval en dunner wordend haar

Op zoek naar een ervaren kapper in Deurne die werkt met de Hair & Scalp therapie van het merk Mediceuticals? Dan hebt u deze met Hairfusion Ceulemans meteen gevonden.

Mediceuticals gecertificeerd kapsalon

De producten van Mediceuticals zijn speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid te behandelen tegen specifiek problemen zoals overmatig haaruitval of dunner wordend haar. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. Al deze haarproducten worden uitsluitend gebruikt en verkocht via een gecertificeerde kapper, zoals Hairfusion Ceulemans in Deurne.

Haarproducten voor elk type haar en hoofdhuid

De haarproducten van Mediceuticals zijn ook geschikt voor een breed scala aan haar- en hoofhuidproblemen. Zo kunnen ze gebruikt worden bij het behandelen van roos en een vette of een droge hoofdhuid. De producten herstellen het haar ook na een kleuring of chemische behandeling en beschermen het tegen verkleuring. Alle producten zijn pH vriendelijk, SLS vrij en geschikt voor elk type haar en hoofdhuid. Onze kapperszaak geeft u graag professioneel advies.

Nog vragen over Hair & Scalp Therapie, de producten van Mediceuticals of over onze kapper en  kleursalon in Deurne? Contacteer ons beslist of maak meteen een afspraak. Ons team staat van dinsdag tot zaterdag voor u paraat.

Heeft u een vraag?

Contact

Alles op
afspraak

Gespecialiseerd
Kleursalon

Hair & Scalp
therapy

Persoonlijke
service